Newsletter
WM3.Energy
Selectie: EPZ Omloop van Borsele
21 April 2017 Back to news

Selectie: EPZ Omloop van Borsele

news-ridersetup/borsele.jpg

Een druk weekend voor WM3 Pro Cycling. Onze ploeg is niet alleen actief in de Waalse Ardennen (Luik-Bastenaken-Luik), maar ook in Zeeland. Daar wordt de 34ste editie van de EPZ Omloop van Borsele verreden. WM3 Pro Cycling neemt deel aan zowel de tijdrit als de wegwedstrijd.

Vrijdagavond start de EPZ Omloop van Borsele met een tijdrit van bijna twintig kilometer. Twee rensters van WM3 Pro Cycling staan aan het vertrek. Om 20.02 uur rolt Rotem Gafinovitz van het startpodium en om 20.10 uur is het de beurt aan Riejanne Markus. Zij is tevens de laatste renster van het hele pak dat de tijdrit afwerkt.

Zaterdagmiddag staat er een wegwedstrijd op het programma. De rensters leggen ruim 136 kilometer af. De EPZ Omloop van Borsele bestaat uit vier ronden van 24 kilometer en vier ronden van 10 kilometer. WM3 Pro Cycling start met vier rensters. Naast Rotem Gafinovitz en Riejanne Markus zijn dat Yara Kastelijn en Marianne Vos. Anna Plichta start in tegenstelling tot eerdere berichten niet; zij is nog onvoldoende hersteld van een valpartij in de Waalse Pijl.